top of page

Συχνές ερωτήσεις

Ποια μέθοδο χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε ένα τατουάζ;

Χρησιμοποιούμε το αποδεδειγμένα πιο προηγμένο μηχάνημα του κόσμου, το DISCOVERY PICO plus της QUANTA SYSTEM. Το PICO SWITCH laser είναι το πιο αποτελεσματικό στην αφαίρεση τατουάζ καθως λειτουργεί με την τεχνολογία PICO και οχι Qswitch και αυτό το κάνει εως 70% αποτελεσματικότερο απο οποιοδήποτε QSWITCH Laser,  επίσης εχει 3 διαφορετικές δεσμες για αφαιρεση όλων των έγχρωμων τατουαζ. Η square flat beam profile (επίπεδου προφίλ τετράγωνη δέσμη) του επιτρέπει την πιο αποτελεσματική αφαίρεση από οποιοδήποτε άλλο, θεαματικά πιο γρήγορα και με λιγότερο πόνο. Το DISCOVERY PICO της QUANTA είναι μακράν το πιο αποτελεσματικό laser για την αφαίρεση τατουάζ.

Πώς το laser αφαιρει ενα τατουαζ;

Δύο ειναι οι βασικές διαδικασίες για να αφαιρεθεί.

Η χρωστική ουσία στο τατουάζ σας θα απορροφήσει την ενέργεια από το λέιζερ και θα διασπαστεί σε μικροσκοπικά σωματίδια τα οποία θα τα αποβάλει ο οργανισμός σας μέσο της λεμφικής οδού, Επίσης ο απίστευτα γρήγορος παλμός του laser (τρισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου!) σε συνδιασμό με την ενέργεια του λέιζερ που φτάνει το 1.8GW θα προκαλέσει στο μελάνι συντριβή, σαν να σπας ενα κύβο ζάχαρης. Το DISCOVERY PICO είναι χαοτικά αποτελεσματικότερο από οποιοδήποτε άλλο laser για να διασπάσει και να εξαφανίσει τελείως ένα τατουάζ, ειδικά όταν το laser χρησιμοποιείται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό!

 

Πως θα είναι το δέρμα μου μετά την συνέδρια laser;

Θα είναι απλά ερεθισμένο σαν να έχετε ¨καεί¨ από τον ήλιο δεν θα μοιάζει καμένο η οτιδήποτε τέτοιο! Θα χρησιμοποιήσετε αλοιφή για επούλωση παρόμοια (όχι την ιδία) όπως όταν κάνετε ένα τατουάζ. Μετά απο κάθε συνέδρια σας δίνουμε έναν αναλυτικό οδηγό επούλωσης.

 

Ποτε αρχιζουν να φαινονται αποτελεσματα;

Απο την πρώτη κιόλας συνεδρία! Όχι βεβαία αμέσως μόλις τελειώσει αλλά στο μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη θα δείτε σιγά σιγά πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

Αφηνει σημαδια μετα την αφαιρεση;

ΟΧΙ ποτέ! Ένα σωστό μηχάνημα laser όπως το Discovery Pico δεν θα αφήσει ποτέ κανένα απολύτως σημάδι, κάψιμο ή ουλή στο δέρμα σας σαν αυτά που ίσως έχετε δει από άλλες ξεπερασμένες μεθόδους αφαίρεσης όπως αυτή της δερμοαπόξεσης, η προηγούμενης τεχνολογίας laser, αλλά πρέπει και εσείς να ακολουθήσετε τις οδηγίες επούλωσης που θα σας δώσουμε για την γρήγορη ανάπλαση της περιοχής.

 

Mπορει να αφαιρεθει τελειως;

Ναι εννοειτε! Με σωστο μηχανημα και σωστη επουλωση το 99% των τατουαζ φευγουν τελειως

 

Σε πόσες συνεδρίες θα φύγει τελείως;

αυτό εξαρτάται από πολλά! Κάθε περίπτωση είναι τελείως διαφορετική και μοναδική, πρώτα από όλα από το μηχάνημα, (εμείς έχουμε το σωστό και το καλύτερο!), Δεύτερον από το πως έχει γίνει ένα τατουάζ, σε τι βάθος, αν έχει τραυματίσει το δέρμα με το μοτεράκι!

με τι χρωστική, αν είναι κατάλληλη για τατουάζ η όχι, παράδειγμα κάποιοι χρησιμοποιούν ακατάλληλα μελανιά όπως απο σφραγίδες, που βγαίνουν πολύ δυσκολότερα! Και τρίτον απο τον ίδιο τον οργανισμό σας!

Κατά μέσο όρο χρειάζονται περίπου απο 2 μέχρι 8 συνεδρίες.

Ποναει;

 

Από προσωπική μας εμπειρία καθώς για να έχουμε άποψη το εφαρμόσαμε και σε εμάς τους ίδιους, αλλά και από πολλές μαρτυρίες πελατών μας σας απαντάμε ΟΧΙ! Η κάθε συνέδρια με το δικό μας μηχάνημα laser κρατάει από ένα έως και 20 λεπτά το πολύ, αυτό συμβαίνει γιατί η συχνότητα Πάλμου είναι 10hz δηλαδή τριπλασια από ότι στα αλλά laser και το πλάτος της flat δέσμης σε εμάς φτάνει τα 10mm όταν τα αλλά laser φτάνουν 2mm. Επίσης έχουμε το cryo 6 zimmer, ένα μηχάνημα κρυοθεραπειας που παράγει απευθείας στην περιοχή ψυχρό αέρα έως και -40 βαθμούς πριν αλλά και κατά την διάρκεια της συνέδριας κάνοντας έτσι την διαδικασία ανώδυνη!!! Οι πιο πολλοί το έχουν παρομοιάσει όπως όταν σε χτυπούν με λαστιχάκι για να σε πειράξουν.

 

Έχει το laser επιπτώσεις στην υγεία μου;

Καμία απολύτως! Πλέον το laser είναι το πιο αποτελεσματικό και διαδομένο μέσο θεραπείας πολλών ασθενειών και χρησιμοποιείτε με τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, σε εκατοντάδες παθήσεις!

Στην ουσία το συγκεκριμένο για αφαίρεση είναι απλή δέσμη laser που κτυπάει μόνο συγκεκριμένο χρώμα την κάθε φορά και δεν μπορεί να βλάψει τον οργανισμό μας σε καμία περίπτωση

Είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να κάνουμε την εμπειρία της αφάιρεσης τατουάζ οσο το δυνατόν καλυτερη και πιο ευχάριστη γίνεται!

Επιστημονικός Υπεύθηνος

Ιατρός Δερματολόγος

bottom of page