top of page

How it works

Μάθετε πως λειτουργεί το Laser Tattoo Removal

Το laser PICO SWITCH τεχνολογίας δρα βάση της αρχής της επιλεκτικής

φωτοθερμόλυσης αφήνοντας ανέπαφο το γύρο φυσιολογικό ιστό, η ενισχυμένη δέσμη του laser 1.8GW έχει την ικανότητα να διασπά την χρωστική (από βράχο), σε μικροσκοπικά σωματίδια (μικρότερα απο οτι ενα Qswitch laser) και αυτά να αποβάλλονται από τον οργανισμό μας από την Φαγοκυττάρωση και μέσω της λεμφικής οδού,

στις συνεδρίες χρησιμοποιούμε την σωστή ενεργεία laser, ώστε να διασπάσουμε το τατουάζ χωρίς να επηρεάσουμε καθόλου το δέρμα και σε καμία περίπτωση δεν αφήνει κανένα απολύτως σημάδι.

Με την τεχνολογία PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser!!!

 Discovery Pico Plus αντιπροσωπεύει τη δεύτερη γενιά Laser των Picosecond που λόγω της ειδικής τεχνολογίας της είναι το πιο πρωτοποριακό και αποτελεσματικό ιατρικό λέιζερ που διατίθεται στην αγορά σήμερα.

Διαθέτει 3 ανεξάρτητες πήγες λέιζερ, Nd: YAG διπλού μήκους κύματος που εκπέμπει τόσο στα 1064 nm όσο και στα 532 nm, που παρέχεται από την αποκλειστική τεχνολογία Quanta Pico-Boost (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) και ένα RUBY LASER ικανό να παράγει μέχρι και 1.2J ενέργειας και όχι μόνο μερικές εκατοντάδες mJ όπως άλλα "κόκκινα" λέιζερ. Τα 694 nm του Discovery Pico Plus παράγεται από το πιο εξελιγμένο και ισχυρό Laser ρουμπίνι που διατίθεται στην αγορά: Η πολύ υψηλή ενέργεια ανά παλμό και η γρήγορες συχνότητες επανάληψης καθιστούν αυτό το λέιζερ μαζί με 532 και 1064 nm που λειτουργούν επίσης σε καθεστώς Picosecond, μια πραγματική λύση για τη θεραπεία όλων των χρωμάτων τατουάζ ακόμη και σε πολύ σκούρα δέρματα και αντιπροσωπεύουν τον καλύτερο συνδυασμό για την απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια της θεραπείας. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά δυνατή τη λειτουργία σε λειτουργία Picosecond που παρέχει μέχρι και 800 mJ ενέργειας και ισχύος μέχρι 1,8 GW, αλλά και σε Q-Switch και Photo-Thermal, κάνοντας το Discovery PICO το πιο ισχυρό Laser της κατηγορίας του.

Η καινοτομία που εισήγαγε το Discovery PICO συνίσταται στο μέγιστο επίπεδο ισχύος μέσω υπερβολικών παλμών που είναι διπλάσιος από οποιοδήποτε άλλο λέιζερ Picosecond και δεκαπλάσιος από οποιοδήποτε Qswitch για ιατρικές εφαρμογές. Αυτό έχει βελτιώσει τα αποτελέσματα της θεραπείας αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα σε σκληρά και δύσκολα τατουάζ με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδρίων!

 

PHOTOACOUSTIC EFFECT
Όταν η ακτινοβολία λέιζερ εκπέμπεται σε παλμούς των νανοδευτερολέπτων και των Picoseconds και η πυκνότητα ισχύος είναι στην περιοχή του GW και το φως λέιζερ απορροφάται από τα σωματίδια μελανιού και δημιουργεί εξαιρετικά γρήγορη έκρηξη στο χρώμα η οποία δημιουργεί ένα μηχανικό κύμα (ακουστικό) που διασχίζει τον ίδιο τον στόχο, προκαλώντας τον κατακερματισμό του. Στη συνέχεια, τα θραύσματα μπορούν να υποβληθούν σε φαγοκυττάρωση από μακροφάγα και να απομακρυνθούν μέσω του λεμφικού συστήματος. Αυτή είναι η διαδικασία που ονομάζεται φωτοακουστική δράση η οποία είναι κυριολεκτικά ικανή να "εξαϋλώνει" σωματίδια. Για να συμβεί αυτό στις καλύτερες συνθήκες, η διάρκεια του παλμού λέιζερ πρέπει να είναι μικρότερη από το χρόνο διέλευσης του μηχανικού κύματος εντός του στόχου.

Όλα τα παραπάνω το καθιστούν κατά 50% τουλάχιστον πιο αποτελεσματικό από το καλύτερο Qswitch Laser

Το λέιζερ ND-YAG Pico μπορεί να σπάσει ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια μελάνης που συνθέτουν τα μαύρα και κόκκινα τατουάζ. και είναι αποτελεσματικό ακόμα και όταν τα σωματίδια είναι τόσο μικρά που είναι ανθεκτικά στις επεξεργασίες Q-Switched και δεν δείχνουν βελτιώσεις σε κάθε συνεδρία. Ο παλμός των picosecond μπορεί να διασπάσει ακόμη και το μικρότερο σωματίδιο μελάνης σε μια πραγματικά λεπτή "σκόνη", η οποία είναι ευκολότερη στην εξάλειψη από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος. Εκπέμποντας σε μήκος κύματος 532 nm και 1064 nm σε picosecond, το Discovery PICO μπορεί να αφαιρεί διαφορετικών χρωμάτων τατουάζ, επιφανειακές και βαθιές χρωματισμένες βλάβες χρησιμοποιώντας επίσης τους τρόπους εκπομπής Q-Switched.

NO MORE COLOR LIMITS

Το Ruby Laser του Discovery PICO Plus  επεκτείνει αποτελεσματικά το φάσμα των θεραπευτικών χρωμάτων. Αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό λέιζερ για την επεξεργασία μπλε και πράσινων χρωμάτων λόγω της πολύ υψηλής παλμικής ενέργειας που είναι ικανή να σπάσει πραγματικά τα σωματίδια μελανιού όλων των χρωμάτων που δεν ανιχνεύονται από τις 2 άλλες δέσμες.

bottom of page